HELLA-GALLERIAN NÄYTTELYAJAT VUODELLE 2022

Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla, sijaitseva Hella-galleria hakee näytteilleasettajia vuodelle 2022. Osa vuodesta on jo varattuna, mutta tilaa vielä löytyy. Samoin löytyisi peruutusaika tämän vuoden lokakuulle!

Kauhajoen taideyhdistyksen ylläpitämä galleria sijaitsee kaupungin keskustassa suositun Valkoinen Puu-kahvilan yläkerrassa. Vuokra-aika jaetaan kuukauden pätkissä ja hinta on 350 €. Myyntiprovisiota emme peri. Galleriaa ylläpidetään talkoovoimin, tilavuokran perii talon omistaja.

Varsinainen näyttelyhuone on pinta-alaltaan 33 neliötä, lisäksi aulan komea hirsiseinä on myös käytettävissä. Valaistuksena on spottivaloja sekä luonnonvalo huoneen kahdesta ikkunasta. Kävijöitä näyttelyillä on keskimäärin 400-500 henkilöä kuukaudessa. Ripustuksessa käytetään kiskoja, joiden maksimikantavuus on 15 kg, myös muutamia veistojalustoja löytyy. Katso tarkemmin kuvia alla olevasta osoitteesta.

Varsinaista hakuaikaa ei ole, mutta toki kannattaa toimia nopeasti. Näyttelyaikoja ja peruutuspaikkoja voi kysellä ympäri vuoden. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai lisäkysymykset osoitteeseen: info@hellagalleria.fi

http://hellagalleria.fi/galleria.html