Rajatalo Open Call

Rajatalo Open Call 2022

Ympäristö ja paikkasidonnaisen taiteen alue, Rajatalo kutsuu Suomessa pysyvästi asuvia kuvataiteilijoita jättämään teosehdotuksia kesälle 2022.Kesän 2022 haku toteutuu portfoliohakuna / teosehdotuksena. Teosten ” teemana ” on uudelleenkäyttö, kierrättäminen ja resurssiviisaus. Teemaa voi tulkita vapaasti, esim. käytettävien materiaalien ja/tai luovan työn inhimillisistä näkökulmista. Portfolion / teosehdotuksen ohessa toivotaan lyhyttä tekstiä, joka avaa ajatuksia teemoihin liittyen. Haussa valitaan myös taiteilija tai taiteilija pari toteuttamaan maalaus / kollaasi suoraan talon sisäseinään. Kuva seinästä:

IMG_9435

Teokset voivat sijoittua Rajataloon, sen pihamaalle tai alueeseen kuuluvaan metsään. Yksittäinen taiteilija tai taiteilijaryhmä voi jättää 2. teosehdotusta. Kuvataiteilijoista koostuvan juryn valitsemat taiteilijat / taiteilijaryhmät saavat teokselle 500 € verottoman tuotantotuen.

Haku on avoinna 5.12.2021 – 12.1.2022. Valinnoista ilmoitetaan 30.1.2022 mennessä.  Teosten toteutus aikataulut sovitaan valittujen taiteilijoiden kanssa erikseen.Hakuohjeet ja tarkemmat tiedot linkissä: https://www.rajatalo.fi/open-call-2022/


Yst.
Rajatalon jury.