Ilmoitustaulu

Ilmoitustaululta löytyy jäsenille ajankohtaisia kuvataiteiluun liittyviä koulutuksia, näyttelyitä, tiedotteita, mainoksia, kaikenlaista… läheltä ja kauempaa


Kankaanpään taideyhdistys on avannut Gallerian ensi vuoden näyttelyhaun ja hakemukset tulee jättää viimeistään 4.10.2021. Haettavissa on kymmenen neljän viikon pituista näyttelyaikaa. Tarkemmat ohjeet liitteissä. Katso myös https://www.facebook.com/kankaanpaan.galleria.

Kiinnostavia hakemuksia odottaen
Kankaanpään Gallerian ja taideyhdistyksen puolesta Maija Anttila

KANKAANPÄÄN GALLERIA
Jämintie 2 D, 38700 Kankaanpää
Auki ke 12-18, to-pe 12-16, la 11-14
kankaanpaan.galleria@gmail.com
044-935 1619  (ke 12-18, to-pe 12-16, la 11-14)
Kankaanpään Taideyhdistys ryMaija Anttila pj. puh. 045 854 6161

GALLERIA SEINÄ:N NÄYTTELUHAKU VUODELLE 2022 ON NYT AUKI

Galleria SEINÄ on vuonna 2014 perustettu Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton ikkunagalleria Mannerheimintien varrella Töölössä, Helsingin keskustassa.

SEINÄ sopii hyvin maalausten, piirrosten ja grafiikan sekä veistosten, installaatioiden ja projektimaisten teosten esittelyyn. Näyttelyt vaihtuvat kuukausittain ja ovat avoinna yleisölle ympäri vuorokauden. Näyttelyt saavat päivittäin tuhansien ihmisten huomion vilkkaan Mannerheimintien sekä läheisten joukkoliikenteen pysäkkien ansiosta.

Näyttelyhaku vuodelle 2022 on avoinna liiton jäsenyhteisöjen taiteilijoille 30.9.2021 asti. Gallerian ohjelmistoa kuratoi liiton hallituksen jäsenistä koostuva näyttelytoimikunta.

HELLA-GALLERIAN NÄYTTELYAJAT VUODELLE 2022

Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla, sijaitseva Hella-galleria hakee näytteilleasettajia vuodelle 2022. Osa vuodesta on jo varattuna, mutta tilaa vielä löytyy. Samoin löytyisi peruutusaika tämän vuoden lokakuulle!

Kauhajoen taideyhdistyksen ylläpitämä galleria sijaitsee kaupungin keskustassa suositun Valkoinen Puu-kahvilan yläkerrassa. Vuokra-aika jaetaan kuukauden pätkissä ja hinta on 350 €. Myyntiprovisiota emme peri. Galleriaa ylläpidetään talkoovoimin, tilavuokran perii talon omistaja.

Varsinainen näyttelyhuone on pinta-alaltaan 33 neliötä, lisäksi aulan komea hirsiseinä on myös käytettävissä. Valaistuksena on spottivaloja sekä luonnonvalo huoneen kahdesta ikkunasta. Kävijöitä näyttelyillä on keskimäärin 400-500 henkilöä kuukaudessa. Ripustuksessa käytetään kiskoja, joiden maksimikantavuus on 15 kg, myös muutamia veistojalustoja löytyy. Katso tarkemmin kuvia alla olevasta osoitteesta.

Varsinaista hakuaikaa ei ole, mutta toki kannattaa toimia nopeasti. 
Näyttelyaikoja ja peruutuspaikkoja voi kysellä ympäri vuoden. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai lisäkysymykset osoitteeseen:
info@hellagalleria.fi

http://hellagalleria.fi/galleria.html


https://taiteilijalehti.fi/taiteilijaseurat-ovat-alueensa-aanitorvia-joita-kunnan-kannattaa-kuunnella