NOKIAN KUVATAITEILIJAT RY ESITTÄYTYY

Yhdistyksen tarkoituksena on ollut olla yhdyssiteenä kuvataidetta harrastavien henkilöiden, kuvataiteilijoiden ja kuvataidejärjestöjen kesken sekä välittää tietoa jäsenilleen.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys on järjestänyt valtakunnallisen pienoisgrafiikkanäyttelyn kerran vuodessa yhdessä Nokian kaupungin kanssa, jurytetyn vuosinäyttelyn, juryttämättömiä kesänäyttelyjä, pop-up-myyntinäyttelyjä, sekä retkiä taidenäyttelyihin ja erityyppisiä taidekursseja.

Yhdistys on ylläpitänyt taidelainaamotoimintaa ja verkkokauppaa. Lisäksi yhdistys on välittänyt tietoa sähköpostitse, kotisivuilla ja facebookissa mm. muiden paikallisten taideyhdistysten / taiteilijaseurojen, Nokian kaupungin kulttuuritoimen, taidetarvikekauppojen ja gallerioiden tapahtumista, ilmoituksista, taidematkoista, taidekauppapalveluista, galleria- ja näyttelypaikoista, näyttelyn avajaisista, kuvataidekilpailuista ja residenssitoiminnasta.”

Tuija Virta, puheenjohtaja, 2017–2020